Saturday, January 29, 2011

Mencari Diri Membuka Hati

Assalamualaikum n salam sjahtera...

Ini adalah post blog ku yang pertama. Nak tau namaku??? biarlah rahsia... tapi korang smua blh lah knal aku sbgai seorang jejaka yang bernama TAKTAU...

Hahahha......knapa gelak....plek sangat ke namaku ni??? ala...biasa la tu....orang baru nak bjinak2 nakbuat blog ni...jangan lah gelak....

Sbnarnya,aku tak tau nak type apa nih??? ada sugestion??? bagi la....aku ni kalau bab2 cakap tak la reti sangat tapi kalau bab2 type chatting...aku la yang paling terror...:p

Aku sbenarnya ada azam tapi tak tau nak mula kat mana. ramai teman2 dh cuba nak nasihat aku nih tp tak tau la knapa susah sangat aku nak terima..... kena kritik teruk2 pun,aku ni macam xda emosi....keras hati kot tapi tak tau la.... sapa2 yang nak kawan dengan aku dipersilakanlah....tapi korang jgn la pula tensyen dengan perangai aku....kenapa??? nak tau???

Jawapannya senang je....sebab stiap kali ada persoalan yang diberikan jawapanku.....taktau...ntah.... hahaha tu je yang aku tau jawab. Sebenarnya aku bukannya taktau, tapi aku mals nak pikir,malas nak jawab. Aku ni bukannya bijak sangat pun mcm orang lain. Nak jugak hebat berhujah berkata2 membidas lancar macam orang lain. Tapi,aku takut...takut salah...

Mungkin persepsi ku ini perlu diubah kot??? tapi entahlah, takut nak mula...takut kena band..stiap apa yang aku kata smua kena band olh kwan2.....tensyen la jugak.tapi dah tak reti nak bidas kan ,nk buat mcm mna ....

Sebelum menutup bicara, harapan aku, aku nak sangat2 pandai berdebat,pandai berhujah,pandai membidas macam orang lain. semoga hajatku ini,dimakbulkan...aku nak berubah...xnak dh jadi macam orang duk kutuk2 aku slama ni......dipanggilnya aku budak blurr...poyo n so on kata2 yang dikutuk orang... aku nak brubah....tolonglah...please....

doakan aku teman2....

Assalamualaikum.....

24 comments:

  1. momo sokong wan...ops terlepas plak nama,jgn marah aaa nanti kena jual~

    ReplyDelete
  2. tarian bicara pon sokong taktau hihi..haja2 fighting..

    ReplyDelete
  3. araso..hehe..tq tarian bicara..

    ReplyDelete
  4. wsalam..
    amin..sye doakan awk dapat berubah k..
    chill yea,xmO sedih2..
    berbangga lah dgn diri sendiri..!! =)

    ReplyDelete
  5. haha,, izwan da maju seh.. oi,fllow aku la aku bdak..sepak kang...

    ReplyDelete
  6. izwan???sapa tu..taktau taktau...

    ReplyDelete
  7. huuhuhuh..mat wan..aku taw nie ang...ehheheh..bocoq sudaa...hihihi..=))

    ReplyDelete
  8. maaf...sape ye mat wan??..awk silap org ni..hehe

    ReplyDelete
  9. ececeec...xmaw ngaku plok dia...hummm~~~

    ReplyDelete
  10. sy rase awk dh salah org ni..hehe..

    ReplyDelete
  11. missbobet xslh org la....kami taw siapa anda sebenarnya..hehe...

    ReplyDelete
  12. sebenarnya sy penunggu gua...

    ReplyDelete
  13. huk3....penunggu gua..penunggu gua kt mana 2 yea...hehe....

    ReplyDelete
  14. izwan waya senget..bla nk post bnda baru ni. tak sabaq2 aku nk mgta kt hg ni !

    ReplyDelete
  15. champaca:gua lubang idong..hehe..:p
    syieha kering:malas..nnt nak suruh cucu yg post benda baru..huhu

    ReplyDelete
  16. kih3..lpas ni bla bdepan ngan org sila pndg depan ye,jgn tunduk bwh ok??

    ReplyDelete
  17. hehe..xperasan ang depan mata..putih sgt..silau

    ReplyDelete
  18. xdak idea..hehe...baru leh bukak balik blog ni..aritu xleh nk bukak..xtau sepa..

    ReplyDelete